Hälsosamt boende för dig och din familj!

Nyemission 12 juni-18 septemberEmissionen är öppen till 18 september!

Den tidigare aktieägaren Ekonord erbjuder ett unikt tillfälle för befintliga aktieägare att köpa 7 % av bolaget mycket fördelaktigt i kombination med en nyemission. IsoTimber som har många leveranser under sommaren och ett stort intresse för projekt till hösten tack vare väldigt många pågående kunddialoger, har ett behov av större rörelsekapital för att effektivt kunna hantera den utökade efterfrågan. Styrelsen har därför beslutat att bjuda in till teckning i en nyemission 12 juni-18 september 2019, med företrädesrätt för befintliga aktieägare.

Ekonord bildades för att utveckla de gröna näringarna och har varit en stark partner till IsoTimber med en ägarandel på 7,3 %. Deras uppdrag sträckte sig fram till 31 dec 2018 och nu avyttrar de alla ägarandelar i sina investeringsobjekt, för att avveckla sin verksamhet inom kortast möjliga tidsram. Då aktieposten är stor och Ekonords fokus är att gynna IsoTimbers fortsatta verksamhet, har de valt att låta de aktieägare som deltar i en nyemission få möjlighet att, relativt sitt deltagande, köpa aktieposten till den mycket fördelaktiga kursen 1,70 kr per aktie plus courtageavgift.

Den här sommaren har IsoTimber inte mindre än sju leveranser samt tillverkning inför två förväntade större projekt till hösten. De senare projekten, ett flerbostadshus och ett äldreboende, omfattar tillsammans ca 13 MSEK. Det är ett väldigt stort intresse som IsoTimber nu röner, med många pågående diskussioner med hustillverkare och andra aktörer i byggbranschen. Ett intentionsavtal gällande 50 lägenheter i etapp 1 har nu fått bygglov och jobbar med finansieringen. Ett nytt intentionsavtal är tecknat under våren med en exploatör som har modulbaserade projekt, och aldrig tidigare har trycket på offerter varit så högt. Ett nytt spännande projekt är Duved 5, där fem utvalda arkitekter har utvecklat fem hus, alla med IsoTimberstomme. Intresset märks även genom att en nationell- och en internationellt baserad tv-serie om arkitektur och design valt att spela in två olika hus med IsoTimberstomme under 2019.  

Med den bakgrunden har IsoTimbers styrelse beslutat att genomföra en företrädesemission 12 juni-18 september 2019. En kortfattad beskrivning av syfte och villkor finns i INFORMATIONSBREVET, och en fullständig beskrivning av erbjudandet finns att läsa i INVESTERINGSMEMORANDUM. Nedan återfinns även beslutsunderlag och annan information som är kopplad till emissionen.

Om emissionen inte fulltecknas av befintliga aktieägare så finns det möjlighet för ett fåtal nya aktieägare att köpa in sig i bolaget. Vänligen anmäl intresse via ”Anmälan utan företräde.pdf” som finns att ladda ned hos www.eminova.se. Maila/skicka den sedan till Eminova.

Vid frågor kring emissionen så kontaktar du oss enklast via emission@isotimber.se eller info@eminova.se

Ta väl hand om dig och njut av sommaren!

Håvard Jegerstedt, VD
IsoTimber Holding AB (publ)
Org. Nr. 556748-4679


Underlag företrädesemission


Emissionen hanteras av Eminova Fondkommission AB


You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...