Hälsosamt boende för dig och din familj!

NYHETER

konstruktör
13
mar

ISOTIMBER SÖKER KONSTRUKTÖR

Nu söker vi dig som brinner för konstruktion och byggfrågor till vårt kontor i Östersund. Du arbetar med flera projekt parallellt och dina arbetsuppgifter kommer till stor del att innefatta ett kund- och produktionsnära arbete med beräkningar och framtagande av tillverkningsritningar till husstommar för både kunders och våra egna hus i bland annat DDS-CAD. Du får ett självständigt konstruktionsansvar där du blir länken mellan kundordern och produktionen av färdig produkt. Du har därmed en direktpåverkan med kundansvar, från att rita och utveckla ritningar till slutlig produkt. Arbetsrollen innebär att du blir ett byggtekniskt bollplank, för både kunder och vår egen personal, för att leda arbetet med att hitta bästa möjliga lösning i alla projekt.

Vi söker dig som har en relevant ingenjörs- eller konstruktionsutbildning. Företaget är litet och tillsammans ser vi till att alla arbetsuppgifter blir utförda, även om en del uppgifter kan tyckas ligga utanför våra traditionella roller. Vi hoppas alltså att du uppskattar varierande arbetsuppgifter och att det kan bli snabba kast i projekten. Du får här möjligheten vara med att utveckla nya produkter, påverka och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder i en stimulerande och kreativ miljö.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• att vara det tekniska bollplanket och svara för support till byggföretag och arkitekter som är intresserad av, eller redan använder sig av, våra produkter
• att granska våra offerter i relation till kundernas A-ritning och konstruktionslösningar
• att konstruktionsberäkna och ta fram tillverkningsritningar för produktion baserat på kundorder
• att utveckla våra egna kataloghus
• att vara delaktig i vår produktutveckling med framtagande av nya produkter baserade på IsoTimbers byggteknik
Arbetet kommer att innebära kundkontakt även i tidiga skeden där du hjälper våra professionella kunder att hitta lösningar i sina projekt så att de beslutar sig för att bygga med IsoTimber. Innehar du certifikat för konstruktionsberäkningar mot Norge är det också ett stort plus.

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.
Sysselsättningsgrad: Heltid.
Arbetstid och lön: Dagtid/Fast lön
Ort: Östersund
Ansökan: Skickas till info@isotimber.se

Sista dag för ansökan är 2018-03-31.

Kontaktpersoner: Håvard Jegerstedt, VD
070-377 30 19
havard.jegerstedt@isotimber.se

Om IsoTimber:
IsoTimbers byggsystem baseras på en unik och patentsökt byggteknik som gör det möjligt att i fabrik tillverka isolerande och bärande väggar bestående av trä och luft, där ingen plastfolie krävs och ingen extra isolering. Det ger en diffusionsöppen vägg, som absorberar och avger fukt beroende på omgivande luftfuktighet, och medför ett hälsosamt inomhusklimat. En oberoende utredning fann att nettoutsläppet av koldioxid under en hel livscykel av en IsoTimbervägg (ca 300 mm), är 10 gånger bättre jämfört med en traditionellt uppreglad vägg isolerad med glasull (och likvärdig värmeisolering). IsoTimberväggarna kan byggas med en lufttäthet dubbelt så bra som krävs vid passivhus, samtidigt som väggarna tack vare sin stora massa, dessutom är värmetrög, vilket medför att energiförbrukningen kan reduceras med upp till 15-25 %. IsoTimber är klimatsmart! Husstommarna tillverkas i fabriken i Östersund, där de vädersäkras och lastas inomhus innan transport till byggplats. Väggblocken monteras sedan av kund eller kundens byggentreprenör. Monteringen är väldigt effektiv, liksom efterföljande färdigställande tack vare precisionen i stommen. Det uppskattas särskilt av kunder med stora volymer. Att bygga hus med IsoTimber gör att man kan låta kreativiteten komma till sin rätt, du kan placera fönster och dörrar precis där du vill i de bärande väggarna – utan att tänka på cc60-bredder.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...