Hälsosamt boende för dig och din familj!

Klimatsmart

isotimber_närbild
09
jan

Klimatsmarta hus från IsoTimber

Trä och luft i väggarna = klimatsmart

IsoTimbers väggsystem består av de naturliga och förnyelsebara materialen trä och luft. Det unika i lösningen är att vi fräser ur tusentals luftkanaler i trämaterialet vilket leder till kraftigt förbättrande isolerande egenskaper. Av den restprodukt som bildas i produktionen tillverkar vi pellets.

Genom att använda trä och luft i väggarna och undvika plastfolie så binder våra väggstommar koldioxid istället för att frigöra och bidrar därför i kampen mot den globala uppvärmningen!

Hälsosamt inomhusklimat

Ingen plast (diffusionsspärr) behövs, hela väggen är diffusionsöppen och anpassar sig efter rådande luftfuktighet vilket ger ett sunt och hälsosamt hus att bo i.

Klimatsmart både inne och ute

Det är den här unika tekniken som gör att vi kan leverera både hälsosamma och klimatsmarta hus till våra kunder. Vi tycker att det är viktigt att vår produkt ger ett hälsosamt inomhusklimat samtidigt som den bidrar i kampen mot den globala uppvärmningen.

En oberoende studie (Miljöbedömning) visar att vårt väggsystem är 10 gånger mer miljövänligt än bästa jämförbara alternativ och vi är övertygade om att bygga hus av trä, utan plastfolie i väggarna, är det enda långsiktigt hållbara och ansvarsfulla sättet att bygga hus på.

Läs även vår artikel om vad det är som gör det så klimatsmart att bygga av trä.

Inspirerande och förklarande filmer

Se gärna filmerna nedan där bl a några av våra kunder berättar om sina hus och varför de valt att bygga klimatsmarta hus av trä.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...