Hälsosamt boende för dig och din familj!

NYHETER

08
aug

Ny leverantör av ekologiska hus

Prima Properties AB har valt att fokusera sin affärsidé till att sälja byggnader uppförda med IsoTimbers unika byggmaterial, för att de anser att det inte finns något bättre sätt att bygga hus på. Företagen har tecknat ett samarbetsavtal som börjar gälla omgående.

Det är nyckelfärdiga byggnader som Prima Properties erbjuder, allt från offentliga byggnader och flerbostadshus till privatbostäder. IsoTimber är således materialleverantör av stommen till dessa.

IsoTimbers byggmaterial är enkelt att återanvända och då cirkulära processer är en viktig del av Prima Properties affärsmodell, var det naturligt att välja IsoTimber som strategisk samarbetspart och bygga med dessa hållbara prefabricerade träelement. Prima Properties har genomgående valt byggmaterial och lösningar som medför en minimal belastning på naturen.

Prima Properties kommer successivt att ta fram konceptbyggnader inom de tre marknadssegmenten; statliga/kommunala projekt, företag/organisationer och för privatmarknaden. De har tagit fasta på en ökad livskvalitet när de utvecklar kostnadseffektiva alternativ med en överlägsen kvalitet och hållbarhet. De vänder sig till kunder som tänker ekologiskt och förnuftigt, genom att erbjuda fantastiska hus med sund boendemiljö, god ekonomi och som främjar god hälsa.

Prima Properties hemsida är ännu under uppbyggnad, www.primaproperties.se men här kommer mer information och kontaktuppgifter att finnas så småningom.
Ewa Sommarborgs är VD för Prima Properties AB och nås på 0735-293755.

Håvard Jegerstedt, VD
IsoTimber Holding AB

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...