Hälsosamt boende för dig och din familj!

NYHETER

18
nov

Vi söker en konstruktör

konstruktör
Ansökningstiden för denna tjänst har löpt ut.
IsoTimber fortsätter att expandera. Nu söker vi dig som brinner för konstruktion och byggfrågor till vårat nya kontor i Östersund. Du arbetar med flera uppdrag parallellt och dina arbetsuppgifter kommer till stor del att innefatta ett kund och produktionsnära arbete med beräkningar och framtagande av egna, kundanpassade och arkitektritade hus i bland annat DDS-CAD.

Du får ett självständigt konstruktionsansvar där du blir länken mellan kundordern och produktionen av färdigprodukt. Du har därmed en direkt påverkan med kundansvar, från att rita och utveckla ritningar till slutligprodukt. Arbetsrollen innebär att du blir ett tekniskt bollplank för både kund och personal för att leda arbetet med att hitta bästa möjliga lösning.

Vi söker dig som har en relevant ingenjör eller konstruktionsutbildning. Du får här möjligheten vara med att utveckla nya produkter, påverka och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder i en stimulerande och kreativ miljö.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

*att konstruktionsberäkna och utveckla egna, kundanpassade och arkitektritade hus
*att vara delakig i vår produktutveckling med framtagande av nya produkter baserade på Isotimbers byggteknik
*att vara det tekniska bollplanket och svara för support till byggföretag och arkitekter som är intresserad av eller redan använder sig av våra produkter

Arbetet kommer att innebära kundkontakt även i tidiga skeden där du hjälper kund att rita upp sitt drömhus. Innehar du certifikat för konstruktionsberäkningar mot Norge är det också ett stort plus.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Ort:
Östersund

Rekryteringen sker i samarbete med Kornboden:

Sista dag för ansökan är 2015-11-29.


Kontaktpersoner:
Hans-Olof Jonsson
Rekryteringskonsult, Kornboden
063-194330 (vxl)
hans-olof.j@kornboden.se

Stina Savehed
Konsultchef
063-194330 (vxl)
stina.s@kornboden.se

Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av – Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

Om IsoTimber:
IsoTimbers affärsidé bygger på en unik och patenterad byggteknik som gör det möjligt att bygga isolerande och bärande väggar bestående av trä och luft, inga giftiga material eller inplastning krävs. Detta gör att IsoTimbers lösningar får extremt bra miljöegenskaper. Byggtekniken gör det möjligt för IsoTimber att leverera husstommar till slutkund som färdiga byggpaket eller som en färdigrest och vädersäker husstomme. Att bygga hus med IsoTimber gör att man kan låta kreativiteten komma till sin rätt. Den enkla och snabba monteringen av byggblocken medför att IsoTimber passar lika bra för proffs som för den som bygger själv. Resultatet blir bärande väggar där du kan placera fönster och dörrar precis där du vill – utan att tänka på c/c60-bredder. IsoTimber väggsystem är helt enkelt en stark, isolerande och diffusionsöppen kombination där luft och trä gör underverk. I de flesta konkurrerande lösningar så väljer man idag att göra husen täta med hjälp av plast för att säkerställa att värme och ventilationssystem fungerar optimalt. Luft hindras då att komma in i konstruktionen där luften kan kondenseras. IsoTimber väggsystem eliminerar möjligheten till ett luftläckage, tack vare den inre skiva och yttre skivan. IsoTimber väggsystems konstruktion ger en täthet som är dubbelt så bra som krävs vid byggnation av passivhus.

Beskrivning:

Sökord: byggkonstruktion, byggnadsingenjör, planritningar, konstruktör, CAD, konstruktionsberäkning,

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...