Hälsosamt boende för dig och din familj!

NYHETER

24
sep

Vi söker erfaren byggprojektledare!

rekrytera projektledare

Ansökningstiden för denna tjänst har löpt ut.
Vill du vara med om en spännande resa tillsammans med oss?
Rollen som Byggprojektledare hos IsoTimber kan vara den utmaning du söker. Du kommer att självständigt driva och ansvara för IsoTimbers aktuella byggprojekt och vara den som koordinerar och samordnar dialogen med såväl våra kunder som sälj-, konstruktions- och produktionssidan. Som byggprojektledare är din främsta uppgift att se till att ritningar och planer omsätts i verklighet, att ingångna avtal och ekonomiska planer följs samt att det är ordning och reda när det gäller dokumentation. Rollen innebär också att du har ett kvalitetsansvar.

Samordning, goda kontakter och kommunikation är några av grundförutsättningarna för framgång i rollen.

Kvalifikationer:
Vi tror att du har tidigare arbetserfarenhet i en motsvarande roll och i övrigt goda kunskaper inom byggproduktion. Du har en relevant utbildningsbakgrund och du har goda kunskaper inom bygglagstiftning och övrigt regelverk samt en väl utvecklad förmåga att hantera förekommande dokumentation/administration. Vi tror att du har kännedom om byggmarknaden och dess aktörer, dels i allmänhet men även via egna kontakter.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Som person tror vi att du:

  • är drivande och resultatinriktad
  • har förmåga att självständigt leda och hålla ihop byggprojekt
  • har en operativ läggning och ser till att ha koll på såväl helheten som detaljnivå
  • har ledaregenskaper och en ”naturlig pondus”
  • har en god samarbetsförmåga
  • klarar av en hög arbetsbelastning och kan ha många bollar i luften
  • gillar en arbetssituation där du kan påverka mål och resultat

Vi förutsätter att du är en van dataanvändare och har bra grundfärdigheter i engelska språket, såväl muntligt som skriftligt.
Meriterande är om du behärskar norska språket.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Ort:
Mörsil, Åre kommun

Rekryteringen sker i samarbete med Kornboden:
Urvalet till tjänsten kan komma att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan så snart du har möjlighet.

Sista dag för ansökan var 2015-10-19.


Kontaktperson:
Hans-Olof Jonsson
Rekryteringskonsult, Kornboden
063-194330 (vxl)
hans-olof.j@kornboden.se

Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av – Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

Om IsoTimber:
IsoTimbers affärsidé bygger på en unik och patenterad byggteknik som gör det möjligt att bygga isolerande och bärande väggar bestående av trä och luft, inga giftiga material eller inplastning krävs. Detta gör att IsoTimbers lösningar får extremt bra miljöegenskaper. Byggtekniken gör det möjligt för IsoTimber att leverera husstommar till slutkund som färdiga byggpaket eller som en färdigrest och vädersäker husstomme. Att bygga hus med IsoTimber gör att man kan låta kreativiteten komma till sin rätt. Den enkla och snabba monteringen av byggblocken medför att IsoTimber passar lika bra för proffs som för den som bygger själv. Resultatet blir bärande väggar där du kan placera fönster och dörrar precis där du vill – utan att tänka på c/c60-bredder. IsoTimber väggsystem är helt enkelt en stark, isolerande och diffusionsöppen kombination där luft och trä gör underverk. I de flesta konkurrerande lösningar så väljer man idag att göra husen täta med hjälp av plast för att säkerställa att värme och ventilationssystem fungerar optimalt. Luft hindras då att komma in i konstruktionen där luften kan kondenseras. IsoTimber väggsystem eliminerar möjligheten till ett luftläckage, tack vare den inre skiva och yttre skivan. IsoTimber väggsystems konstruktion ger en täthet som är dubbelt så bra som krävs vid byggnation av passivhus.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...