Hälsosamt boende för dig och din familj!

NYHETER

23
sep

Vi söker erfaren säljare!

rekrytera säljare
Ansökningstiden för denna tjänst har löpt ut.
Vill du vara med om en spännande resa tillsammans med oss?
I så fall kanske jobbet som Säljare för IsoTimber är den utmaning du söker. Vi söker dig som med stort fokus på kund och marknad vill/kan arbeta med försäljning av IsoTimbers unika produkter, både till slutkunder och B2B. Du kommer att arbeta med hela sortimentet, från detaljer till färdigresta husstommar.

Rollen kommer till stor del att handla om idé- och relationsförsäljning varför införsäljningstiden/säljcykeln tidsmässigt kan vara utsträckt. Du kommer också att ha rollen att vara kunder behjälpliga med rådgivning i t ex miljö- och energieffektivitetsfrågor. Tjänsten kommer att omfatta ett visst resande.

Kvalifikationer:
För att bli framgångsrik i rollen som Säljare tror vi att du har en relevant bakgrund erfarenhetsmässigt. Troligen har du någon form av byggbakgrund. Du har i övrigt en relevant utbildningsbakgrund och du har dessutom ett väl utvecklat affärssinne. Rollen förutsätter att du är uthållig, flexibel och har förmågan att skapa ett förtroendefullt samarbete såväl med kunder, byggvaruhandeln som med övriga delar av företaget. Det är meriterande om du har kännedom om och goda relationer inom byggvaruhandeln och byggföretag.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi förutsätter att du är en van dataanvändare och har bra grundfärdigheter i engelska språket, såväl muntligt som skriftligt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Ort:
Mörsil, Åre kommun

Rekryteringen sker i samarbete med Kornboden:
Urvalet till tjänsten kan komma att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan så snart du har möjlighet.

Sista dag för ansökan var 2015-10-19.

 

Kontaktperson:
Hans-Olof Jonsson
Rekryteringskonsult, Kornboden
063-194330 (vxl)
hans-olof.j@kornboden.se

Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av – Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

 

Om IsoTimber:
IsoTimbers affärsidé bygger på en unik och patenterad byggteknik som gör det möjligt att bygga isolerande och bärande väggar bestående av trä och luft, inga giftiga material eller inplastning krävs. Detta gör att IsoTimbers lösningar får extremt bra miljöegenskaper. Byggtekniken gör det möjligt för IsoTimber att leverera husstommar till slutkund som färdiga byggpaket eller som en färdigrest och vädersäker husstomme. Att bygga hus med IsoTimber gör att man kan låta kreativiteten komma till sin rätt. Den enkla och snabba monteringen av byggblocken medför att IsoTimber passar lika bra för proffs som för den som bygger själv. Resultatet blir bärande väggar där du kan placera fönster och dörrar precis där du vill – utan att tänka på c/c60-bredder. IsoTimber väggsystem är helt enkelt en stark, isolerande och diffusionsöppen kombination där luft och trä gör underverk. I de flesta konkurrerande lösningar så väljer man idag att göra husen täta med hjälp av plast för att säkerställa att värme och ventilationssystem fungerar optimalt. Luft hindras då att komma in i konstruktionen där luften kan kondenseras. IsoTimber väggsystem eliminerar möjligheten till ett luftläckage, tack vare den inre skiva och yttre skivan. IsoTimber väggsystems konstruktion ger en täthet som är dubbelt så bra som krävs vid byggnation av passivhus.

 

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...